Workshop Sushi Clinic

 

Houdt u ook zo van sushi?

Loopt het water u ook in de mond bij het zien van nigiri’s, maki’s,gunkan’s en tamaki’s? Maar weet u hoe u deze verschillende soorten sushi zelf moet maken?  nee..?
Dit kunt u leren tijdens een sushiworkshop van Sushi Clinic!
Tijdens deze culinaire belevenis leren wij u een aantal verschillende sushi maken en vertellen wij over een aantal Japanse gewoonten en gebruiken. U zult zien dat u de basistechnieken voor het maken van sushi snel onder de knie krijgt.

Maar hoe ziet een dergelijk avond of middag er uit? Vaak vindt er eerst een ontvangst plaats van de gasten met een welkomstdrankje, waarna er een introductie volgt van onze sushi kok over de geschiedenis en bereiding van sushi, de groepjes worden gevormd. Daarna gaan we aan de slag: het begint een beetje rommelig, want iedereen is op zoek naar zijn ingrediënten en gereedschap.

Maar er komt vanzelf meer vorm in: ingrediënten worden smaken, de smaken worden gekneed tot een sushi. Sushi Clinic verzorgt workshops in huis of op locatie voor groepen vanaf 8 personen.


Workshop Sushi/Sashimi € 45,-

ca. 2 ½ durende workshop, waarin u onder begeleiding van onze sushi- meester, zelfstandig sushi leert maken.
U kunt sushiworkshops of kadobonnen reserveren of bestellen via: info@sushiclinic.nl of 070-3992512 (vraagt u naar Yvonne Voorbergen)


Tijdens de workshops wordt gratis onbeperkt groene thee geschonken.